Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού

• Ξενάγηση στο αυστριακό Μουσείο του ψωμιού

Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού

Μουσείο PANEUM ψωμί του στούντιο Coop Himmelb (l) au χτίστηκε το Asten, Αυστρία. Το κτίριο αποτελείται από δύο στοιχεία: ένα σώμα με τη μορφή των αυστηρών βάθρο και ένα ζευγάρι επάνω ορόφους των εκθεσιακών χώρων, κρυμμένο στο εσωτερικό της δομής του αρχικού ακανόνιστη μορφή. Η επιλογή των υλικών ενισχύει την αντίθεση αυτών των δύο μέρη - ένα τετράγωνο βάση ένα σπορ σκυρόδεμα πρόσοψη και ξύλινο πλαίσιο στην κορυφή επενδεδυμένα με στιλβωμένες πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα.

Στο κάτω μέρος είναι αίθουσες συνεδριάσεων και διπλανά δωμάτια. Αυτή η περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες δραστηριότητες: παρουσιάσεις, δεξιώσεις ή σεμινάρια, έχουν σχεδιαστεί για 120 επισκέπτες.

σχεδιασμός εκθεσιακό χώρο βασίζεται στην ιδέα της περιέργειες υπουργικό συμβούλιο, μια δημοφιλής έννοια στην μπαρόκ εποχή. Αυτή η μορφή είναι ιδανικό για ασυνήθιστη συλλογή εκθεμάτων που σχετίζονται με την ιστορία του ψωμιού και αρτοσκευασμάτων. Αυτό το μέρος του κτιρίου που ονομάζεται «Wunderkammer des Brotes», το οποίο μεταφράζεται από τα γερμανικά σημαίνει «μαγικό δωμάτιο του ψωμιού.» Πρόκειται για ένα κυκλικό αίθριο όπου οι επιμέρους στοιχεία της έκθεσης ανασταλεί άμεσα στο ανώτατο όριο. Κεντρική εδώ είναι η σκάλα σπιράλ από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να θεωρηθούν εκτίθενται αντικείμενα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Από τις σκάλες μπορείτε να πάρετε στα δύο επίπεδα της έκθεσης, όπου τα εκθέματα τοποθετούνται στους τοίχους, τραπέζια και εντοιχισμένο ντουλάπι. Σε κάθε επίπεδο, μπορείτε επίσης να πάρετε για το ασανσέρ. Το φυσικό φως μπαίνει στο αίθριο στην κορυφή και στους εκθεσιακούς χώρους δημιούργησε τεχνητό φωτισμό. Η οθόνη είναι ορατή σε ένα αυτοφερόμενο εσωτερικό ξύλινες κατασκευές κέλυφος που αποτελείται από πλαστικοποιημένο ξύλο. Είναι η χρήση αυτής της μεθόδου μας επέτρεψε να αποκτήσει ένα τέτοιο ασυνήθιστο σχήμα. Το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας έχει παράσχει μια σημαντική μείωση στο άνω μέρος του χρόνου συναρμολόγησης κτίριο. Noble υφή του ξύλου καλύπτεται με ένα μόνο στρώμα του χρώματος, εξαλείφοντας την ανάγκη για εσωτερική εσωτερική επένδυση.

Φωτογραφία: Markus Pillhofer

Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού Περιήγηση στο αυστριακό Μουσείο ψωμιού
Νέα άρθρα